Platform over technologie en uitvoering van beton

Partners

Een partner van Betoniek geniet veel aantrekkelijke voordelen. Omdat het partnership in onderling overleg wordt ingevuld, sluiten die voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner. Hen jij ook interesse om partner te worden of wil je meer informatie, neem dan contact op met Jacques Linssen (073-2051022).

Cement&BetonCentrum

Het Cement&BetonCentrum behartigt de belangen en bundelt de promotieactiviteiten van vier aangesloten cementindustrieën met een commercieel belang op de Nederlandse markt en houdt zich bezig met marktonderzoek, communicatie, kennisoverdracht, technisch onderzoek en regelgeving. Doelstelling is het gebruik van cement in Nederland te bevorderen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit, en het onderling verbinden van diverse doelgroepen in het ontwerp en de uitvoering van bouwconstructies.

lees meer website
VOBN

De Vereniging van Ondernemers van Betonmortelfabrikanten in Nederland verenigt 120 betoncentrales en bevordert het gebruik van betonmortel in bouwwerken en constructies. Bijna alle bij VOBN aangesloten betoncentrales hebben het keurmerk Beton Bewust.

lees meer website
VSB

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) bundelt de belangen van bedrijven die actief zijn in de bouw en de industrie, waarbij het leveren van een tijdelijke werkplek op hoogte of bekistingtechnieken centraal staat.

lees meer website

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren