Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Partners

Betoniek is hét kennisplatform over de technologie en uitvoering van beton. Met het delen van kennis draagt Betoniek al sinds 1970 bij aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland. Dit doen we met behulp van onze partners, die net als wij het belang van kennis inzien. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Coen Smets, c.smets@aeneas.nl

Ook partner worden?

Een partner geniet een aantal voordelen, zoals een flinke korting op het abonnement en een profielpagina op de website van Betoniek. Het partnerschap is voorbehouden aan bedrijven voor wie de kennis daadwerkelijk is bedoeld.

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Coen Smets, 06-10705780.

A. Jansen
A. Jansen

A. Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame en innovatieve oplossingen voor infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Met ruim 400 gedreven medewerkers werken wij elke dag hard om onze klanten op deze manier optimaal bedienen. Omdat grondstoffen en energievoorraden steeds schaarser en duurder worden, moet er anders om worden gegaan met natuurlijke bronnen. Wij doen dit door bouw-, grond- en sloopafval te verwerken  tot gecertificeerde secundaire grondstoffen die we toepassen in betonmortel en producten. Hiermee ontlasten we natuurlijke bronnen en werken we aan beton met een zo laag mogelijke milieubelasting, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij blijven investeren in technische ontwikkelingen om hoge kwaliteit beton te leveren met een duurzaam karakter. Voor nu en in de toekomst.

lees meer
 
Arcadis
Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij helpen onze klanten en de maatschappij met doeltreffende, duurzame en digitale oplossingen. Wij zijn met 36.000 mensen actief die in ruim zeventig landen meer dan €4,2 miljard aan omzet genereren. Wij helpen UN-Habitat met onze mensen, die kennis en expertise leveren om de moeilijke leefomstandigheden te verbeteren in gebieden die lijden onder de gevolgen van klimaatverandering.

lees meer
 
Ballast Nedam
Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Onze mensen zijn onze grootste kracht. Al meer dan 140 jaar maken we iconische bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. Samen met onze partners realiseren we kleinschalige projecten, gebiedsontwikkeling, grote infrastructurele werken of complexe hoogbouw onder uitdagende omstandigheden. 

lees meer
 
Van Berlo
Van Berlo

Van Berlo is een erkend, succesvol, innovatief producent en ontwerper van funderingen en industriële betonvloeren. Met onze producten en diensten behoren wij tot de meest competente leveranciers van Europa. Wij zijn een waardevolle en betrouwbare partner voor projectontwikkelaars, aannemers en eindgebruikers voor advies en ontwikkeling van de totale betonnen onderbouw.

Wij ontzorgen de opdrachtgever van weiland tot ankerbout op gebied van funderingen, laadkuilen en -docks, Mini Vibropalen en vloeren. Wij werken kostenefficiënt en snel door de intensieve samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Van Berlo, waarbij kennis en kunde worden verenigd.

Binnen onze divisies Bedrijfsvloeren, Engineering, Funderingstechnieken, Systeemfunderingen en Prefab Beton oriënteren wij ons voortdurend op nieuwe technologieën om meerwaarde te leveren aan onze klanten.

lees meer
 
BAM
BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.

 

lees meer
 
Betonhuis
Betonhuis

Het Betonhuis is de aanjager van een beter verbonden Nederlandse betonsector. Het is onze missie om het bouwkundige, financiële en maatschappelijke potentieel van beton als bouwmateriaal optimaal te benutten. Dat doen we in de eerste plaats door het faciliteren van stevige en effectieve verbindingen. Tussen onze leden onderling, tussen lidbedrijven en hun opdrachtgevers, tussen vandaag en de toekomst. Maar ook: door aan te sturen op professionalisering, kennisdeling en gezonde bedrijfsvoering. Op die manier geven we samen vorm aan de stevige mogelijkheden die beton als product te bieden heeft. De missie van Betonhuis is geslaagd als de duurzame, verbindende en toekomstgerichte waarde van beton als bouwmateriaal door alle betrokken partijen in Nederland wordt onderkend, benut en omarmd.

lees meer
 
Cement&BetonCentrum
Cement&BetonCentrum

Cement&BetonCentrum biedt feitelijke en technisch onderbouwde kennis van beton en grondstoffen voor beton, om blijvend duurzaam invulling te kunnen geven aan de bouwopgave van Nederland. We informeren transparant over innovaties en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de cement- en betonindustrie en delen praktische kennis over de toepassing van innovaties.

lees meer
 
Betonvereniging
Betonvereniging

De Betonvereniging is hét kennisnetwerk voor de (beton)bouw. Sinds de oprichting in 1927 is de Betonvereniging de bindende factor tussen overheden,bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Een springlevend netwerk van professionals op alle mogelijke niveaus, met als doel kennis over te dragen. Daarvoor organiseren wij niet alleen bijeenkomsten, maar verzorgen wij vooral technische praktijkopleidingen. 

lees meer
 
Dura Vermeer
Dura Vermeer

Dura Vermeer, opgericht in 1855, is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op de Nederlandse markt met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top 10 van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche, waarbij we de ambitie hebben om tot de top 3 vernieuwers in de bouw te behoren.

lees meer
 
Hendriks groep
Hendriks groep

Hendriks groep geeft beton zijn vorm! De projecten van Hendriks groep zijn door de jarenlang opgebouwde kennis en ervaring technologische hoogstandjes met een hart voor beton en gegoten in staal. In een betonwereld die steeds verandert, is Hendriks groep de stabiele factor. Dat lukt alleen door kennis, ervaring en kwaliteit te leveren. Maar ook door innovatief te blijven en met veel trots en plezier aan projecten te werken.

lees meer
 
HRC Europe
HRC Europe

Producten van HRC zijn ontworpen om eenvoudig en snel te worden gemonteerd op de bouwplaats en dragen bij aan een veilig, betrouwbaar en tijdbesparend bouwproces.

lees meer

woensdag 10 januari 2024 Pompen als het moet

vrijdag 22 december 2023 Selectieve Onttrekking IJmuiden

donderdag 14 september 2023 HRC Europe is nu ook partner van Betoniek

bekijk alle items

 
IJB Groep
IJB Groep

De IJB Groep (met vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad) is dé partner voor het totale funderingstraject van bouwconstructies. Ons unieke IJB Totaalconcept omvat alle producten en diensten voor de totstandkoming van de fundering van constructies. Van bodemonderzoek, funderingsadvies, het leveren en heien van prefab heipalen tot het boren van mortelschroefpalen en het volledig ontwerpen, leveren en monteren van prefab funderingsconstructies.

lees meer
 
Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

We willen leven in een land dat beschermd is tegen overstromingen. Een land waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar we vlot en veilig van A naar B kunnen. Daarvoor zetten de mensen van Rijkswaterstaat zich dagelijks in. 

lees meer
 
SGS INTRON B.V.
SGS INTRON B.V.

SGS INTRON biedt duurzame en praktische oplossingen voor alle bouwgerelateerde vragen. Met ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van materiaalkundig onderzoek, advies en innovatie is SGS INTRON dé kennispartner in bouwmaterialen, bouwproducten en bouwprocessen. Als onderdeel van het wereldwijde SGS-concern helpen wij de klant verder waar anderen dat niet kunnen. Wij beantwoorden de vragen van vandaag, maar ook die van morgen. Wat de vraag ook is.

lees meer
 
Stubeco
Stubeco

Stubeco is een vereniging die als doel heeft de uitvoeringstechniek van betonconstructies in de ruimste zin van het woord te bevorderen. 
Het accent ligt hierbij op kennis van het uitvoeren van betonwerk, hulpconstructies, wapening en arbeidsomstandigheden.

lees meer
 
Stutech
Stutech

Stutech is opgericht op 22 mei 1974 als studievereniging van en voor betontechnologen. Middels activiteiten zoals lezingen, studiegroepen en excursies beoogt zij de kennisuitwisseling tussen betontechnologen te bevorderen. Stutech heeft ongeveer 250 leden, afkomstig uit allerlei sectoren binnen de betonindustrie: betonmortel, betonelementen, grondstoffen, adviesbureaus, onderzoeksinstituten, brancheverenigingen, certificatie-instellingen, aannemers, opdrachtgevers. 

lees meer
 
Suivo
Suivo

Suivo is groot geworden als een betrouwbare partner voor track & trace systemen. Zij ontwikkelden echter ook specifieke oplossingen voor de betonsector, waardoor je workflows aanzienlijk geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Er gaat geen betonlading meer verloren!

lees meer

dinsdag 15 februari 2022 IoT en Beton? De perfecte match.

maandag 17 augustus 2020 Betoniek verwelkomt 12e partner!

woensdag 5 februari 2020 Suivo is partner van Betoniek!

bekijk alle items

 
Voorbij Prefab
Voorbij Prefab

Voorbij Prefab is al meer dan 85 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van duurzame prefab-betonproducten, met focus op woningbouw en industrie. 

lees meer
 
VSB
VSB

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) bundelt de belangen van bedrijven die actief zijn in de bouw en de industrie, waarbij het leveren van een tijdelijke werkplek op hoogte of bekistingtechnieken centraal staat.

lees meer

donderdag 26 januari 2023 QR-code in de bouw

dinsdag 10 januari 2023 Veiligheid begint bij bewustzijn

dinsdag 10 januari 2023 Oosterweelverbinding ondersteund

bekijk alle items

 
Van Hattum en Blankevoort
Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels. Met onze collega’s van de andere infrabedrijven van dit internationale bouwconcern werken we integraal aan multidisciplinaire projecten.

lees meer
 
Maters en De Koning
Maters en De Koning

Wij zijn Maters en De Koning, een ingenieurs- en adviesbureau voor de bouw- en civiele sector. We zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en een leuke werkgever voor onze medewerkers. Binnen de markten waterbouw, infrastructuur, bouw & industrie verzorgen wij onder andere ontwerp, technisch advies, detachering en contractering.

lees meer
 
Witteveen+Bos
Witteveen+Bos

Onze opdrachtgevers staan voor grote uitdagingen in hun streven naar het bouwen van leefbare en veilige steden, die goed bereikbaar zijn, met voldoende en schoon drinkwater en een duurzame energievoorziening. Steden en dorpen waar het prettig wonen en werken is en waar bedrijven duurzaam produceren. Wij adviseren en helpen hen om de juiste keuzes te maken en de vraagstukken op te lossen.

lees meer
 
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren