Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Maters en De Koning

Maters en De Koning

Wie zijn wij?

Bij ingenieursbureau Maters en De Koning staan we al sinds 1996 klaar voor onze klanten in de bouw- en civiele techniek. Momenteel telt ons team ca. 50 deskundige en enthousiaste collega's.

Onze grootste troef ligt in onze expertise op het gebied van constructies. We blijven investeren in kennis, innovatie, talentontwikkeling om deze expertise te waarborgen. Alleen op deze manier kunnen we hoogwaardig advies en ontwerp leveren.

Maters en De Koning streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en een aantrekkelijke werkgever te zijn voor onze medewerkers.

Wat doen wij?

Binnen de sectoren van waterbouw, infrastructuur, bouw, en industrie bieden wij diverse diensten aan, waaronder ontwerp, technisch advies, detachering, en contractering. Wij beschikken over de expertise om volledige projecten voor te bereiden, vanaf het initiële schetsontwerp tot gedetailleerde berekeningen en tekeningen. Ons voornaamste doel is om door middel van grondige voorbereiding de totale projectkosten voor onze klanten te minimaliseren en kwaliteit te borgen.

Naast onze uitvoerende rol hechten we veel waarde aan het zijn van een betrouwbare partner. Dankzij onze technische deskundigheid voorzien we niet alleen onze opdrachtgevers van advies, maar bieden we ook ondersteuning aan aannemers en leveranciers door hen van de benodigde aanbevelingen te voorzien.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren