Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Ballast Nedam - Hoco Beton - Haitsma Beton

Ballast Nedam - Hoco Beton - Haitsma Beton

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Onze mensen zijn onze grootste kracht. Al meer dan 140 jaar maken we iconische bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. Samen met onze partners realiseren we kleinschalige projecten, gebiedsontwikkeling, grote infrastructurele werken of complexe hoogbouw onder uitdagende omstandigheden. 

We geloven dat we duurzame groei kunnen realiseren door onszelf continu te blijven uitdagen om te verbeteren. Als mens en als professional. Het betekent dat we altijd willen leren, ons aanpassen, groeien en verbeteren. We zijn innovatief, gebruiken nieuwe technieken, zijn nieuwsgierig en zoeken naar de beste oplossingen. Wij zijn uitdagers, dat betekent dat wij de lat hoger leggen en het bestaande uitdagen als wij zien dat het beter kan.

Ballast Nedam bestaat uit 18 organisatieonderdelen. Haitsma Beton en Hoco Beton horen daar ook bij. Haitsma ontwerpt en produceert betonnen elementen. Deze vinden hun weg binnen heel Nederland maar ook in Duitsland, België, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Haitsma Beton ontwerpt en produceert prefab betonnen elementen voor verschillende marktsegmenten, zoals barriers en heipalen. Ook produceert het uitzonderlijk lange voorgespannen liggers die worden ingezet in bruggen en viaducten. De overige elementen worden onder andere toegepast in stations, parkeergarages, gebouwen en wegen.

Hoco Beton richt zich op architectonisch beton dat onder andere wordt gebruikt voor hoogbouw en producten met bijzondere constructieve en/of technologische eisen. Al tijdens de tenderfase merkt de klant het verschil: hen wordt meerwaarde geboden in de vorm van een maatwerkoplossing in prefab beton. Hierdoor kunnen zij snel bouwen met elementen die kwalitatief bijzonder hoogwaardig zijn.

Bij Hoco Beton ligt een sterke focus op de klant en wordt er alles aan gedaan om een betrouwbare partner te zijn. Een platte organisatiestructuur met korte lijnen en aandacht voor elkaar is kenmerkend binnen deze organisatie. Gezondheid en veiligheid van eigen medewerkers is erg belangrijk. Hoco Beton streeft ernaar om een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau te behalen, waardoor het sterk inzet op veiligheidsbewustzijn en betrokkenheid van het personeel.

content

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren