Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / A. Jansen

A. Jansen

A Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame en innovatieve oplossingen voor infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Met ruim 400 gedreven medewerkers werken wij elke dag hard om onze klanten op deze manier optimaal te bedienen.


De keten sluiten
Omdat grondstoffen en energievoorraden steeds schaarser en duurder worden, moet er anders om worden gegaan met natuurlijke bronnen. Dit besef zit er bij A. Jansen B.V. al ruim 50 jaar in. Bouw-, grond- en sloopafval verwerken we in onze recyclinginstallaties tot gecertificeerde secundaire grondstoffen voor toepassing in betonmortel en betonblokken. Hiermee ontlasten we natuurlijke bronnen en werken we aan beton met een zo laag mogelijke milieubelasting, zonder in te leveren op kwaliteit. We besparen daarnaast tijd en brandstof door met eigen transport de schakels in de keten te verbinden. Efficiënt, duurzaam en kostenbesparend.

Productielocaties betonmortel en stapelbare betonblokken
Vanuit meerdere productielocaties in Noord-Brabant en Amsterdam leveren wij betonmortel aan diverse doelgroepen en segmenten in de bouwsector, zoals aannemers, particulieren, vloeren- en funderingsbedrijven en de wegenbouw. Daarnaast maken we stapelbare betonblokken (Legioblock) voor diverse toepassingen, zoals opslaghallen voor afvalverwerkings- en recyclebedrijven, sleufsilo’s en loodsen voor Europese havenbedrijven. Deze blokken leveren we vanuit Nederlandse productielocaties en een locatie in Meissen, Duitsland.
 

Voorloper in duurzaam en innovatief beton
Wij blijven investeren in technische ontwikkelingen om hoge kwaliteit beton te leveren met een duurzaam karakter. Met de productie van cementloos beton, met geopolymeren als cementvervanger, bieden wij bijvoorbeeld een duurzamer alternatief voor traditioneel cementgebonden beton. Deze techniek heeft zich al succesvol bewezen voor toepassing in funderingen voor klimaatbestendige bebouwing en een innovatieve fietsbrug van geopolymeerbeton.  

 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren