Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / VSB

VSB

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) bundelt de belangen van bedrijven die actief zijn in de bouw en de industrie, waarbij het leveren van een tijdelijke werkplek op hoogte of bekistingtechnieken centraal staat.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

Ten opzichte van opdrachtgevers, overheden en instellingen onderstreept de VSB het grote belang van de activiteiten van haar leden. De VSB bepleit daarbij een rationeel en haalbaar beleid, waardoor de slagkracht van de leden wordt behouden en versterkt. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid vormen daarbij de uitgangspunten, periodiek getoetst aan de hand van de Waarborgregeling VSB. 

Flexibel en communicatief ingesteld, draagt de VSB bij aan een adequaat functionerend opleidingssysteem, aan kennisoverdracht en een kwalitatief hoogstaand voorlichtingsniveau. 
Daarnaast is de VSB het platform van innovatieve ontwikkelingen op technisch gebied en aanspreekpunt voor wet- en regelgeving. 

 
Sectie betonbekistingbedrijven

De VSB bestaat uit drie secties: de sectie steigerbedrijven, de sectie hoogwerkbedrijven en de sectie betonbekistingbedrijven. De sectie betonbekistingbedrijven bestaat uit bedrijven of afdelingen van multidisciplinaire bedrijven verenigd die actief zijn in de bouw. De hoofdactiviteiten van deze bedrijven is de productie, montage/opbouw en demontage van betonbekistingen door eigen personeel, het projectmatig verhuren of het verkopen van betonbekistingen en/of ondersteuningsconstructies.

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren