Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Van Berlo

Van Berlo

Smart concrete floors
Aan de oppervlakte is de ene logistieke betonvloer niet altijd van de andere te onderscheiden. Toch zit er onder al dat beton heel veel grijze massa. Een maatwerk vloeroplossing maakt het verschil tussen een goed of een excellent bedrijfsproces. Daarom vragen we bij Van Berlo tot in detail wat je van een vloer verwacht. Niets laten we aan het toeval over. Van de specialisten in ons betonlab tot de engineers die parametrisch ontwerpen en de vakmensen die de vloer produceren. Omdat we zoveel meten en weten, leveren we slimme logistieke vloeren waar je op kunt blijven rekenen.

Maatwerk is onze standaard
Aan de oppervlakte is de ene logistieke betonvloer niet altijd van de andere te onderscheiden. Toch schuilt in deze massa puur maatwerk. Want alleen een oplossing op maat maakt het verschil tussen een goed of een excellent bedrijfsproces. Daarom vragen we bij Van Berlo tot in detail wat je van een vloer verwacht. Want jouw input en processen vormen de stabiele basis voor onze maatwerk vloer.

R&D met focus op de toekomst
De ultieme betonvloer bestaat nog niet. Met die drijfveer staan we dagelijks op om onszelf te overtreffen. Om te innoveren met beton. Het kloppend hart van deze innovatie ligt op onze R&D-afdeling waar zaken als nieuwe toepassingen, verduurzaming en circulariteit hoog op de agenda staan. En waar naast slimmer beton ook machines en software worden ontwikkeld. Zo komt de ultieme betonvloer steeds dichterbij.

Wij engineeren zekerheid
We meten alles. En dus weten we alles. Met die kennis maken wij een wereld van verschil voor jouw dagelijkse processen. Onze ervaren engineers zorgen dat jouw bedrijfszekerheid in beton gegoten wordt. Dat de constructie voldoet aan de eisen voor dagelijks intensief gebruik. En dankzij de nauwe samenwerking tussen Van Berlo Engineering en de uitvoerende disciplines laten we niets aan het toeval over tijdens de realisatie.

Een vlakke, duurzame en slimme bedrijfsvloer
Onze eerste bedrijfsvloer stortten we in 1979. Inmiddels zijn we ruim 50 miljoen vierkante meter verder. De vloer van toen is niet te vergelijken met de huidige kwaliteit. Dankzij onze focus op R&D en nieuwe technologieën zijn de vloeren vlakker, duurzamer en slimmer. Onze kennis over logistieke betonvloeren reikt ver. Zowel in ons lab als in de praktijk. Daarmee kunnen we verregaand maatwerk leveren en voorspellen hoe een vloer zich in de toekomst gedraagt.

Vacatures
Team Van Berlo zoekt versterking! Bekijk hier alle vacatures.

Meer informatie
Voor meer informatie over Van Berlo of werken bij Van Berlo ga naar www.vanberlo.com of www.werkenbijvanberlo.com.

We zijn verheugd met ons partnership Betoniek, om daarmee onze krachten te bundelen en wederzijds kennis uit te wisselen op gebied van beton, marketing en recruitment.

Daniƫl Toonen, Senior Sales Engineer - Van Berlo

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren