Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

A. Jansen is partner van Betoniek!

13 januari 2022

A. Jansen is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn dertiende partner. A. Jansen ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

A. Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame en innovatieve oplossingen voor infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Met ruim 400 gedreven medewerkers werken wij elke dag hard om onze klanten op deze manier optimaal bedienen. Omdat grondstoffen en energievoorraden steeds schaarser en duurder worden, moet er anders om worden gegaan met natuurlijke bronnen. Wij doen dit door bouw-, grond- en sloopafval te verwerken  tot gecertificeerde secundaire grondstoffen die we toepassen in betonmortel en producten. Hiermee ontlasten we natuurlijke bronnen en werken we aan beton met een zo laag mogelijke milieubelasting, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij blijven investeren in technische ontwikkelingen om hoge kwaliteit beton te leveren met een duurzaam karakter. Voor nu en in de toekomst.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren