Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Adverteren

Adverteren

Wij helpen jou graag met ons bereik! Betoniek richt zich op projectleiders en werkvoorbereiders bij bouw- en aannemingsbedrijven, beslissers bij productiebedrijven van beton(producten) en betontechnologen, onderwijsinstellingen, overheden en adviesbureaus in de bouw. 

Of het nou gaat om een betaald artikel, een vacature, een advertentie in het blad, promotie via onze nieuwsbrief of het behalen van 10,000 views op LinkedIn. Wij staan voor je klaar.

Gebruik maken van het bereik van Betoniek?

Hieronder in het kort een overzichtje van enkele commerciële manieren waarvoor organisaties ons inzetten. Interesse in een van de opties, stuur even een mail naar c.smets@aeneas.nl, dan nemen we contact met je op! 

Contact Commercie: c.smets@aeneas.nl
Contact Redactie: betoniek@aeneas.nl
Tariefkaart downloaden: download

Een online artikel
Het plaatsen van een online artikel is voor veel organisaties interessant. Het merk Betoniek geeft de boodschap een bepaalde autoriteit mee. Samen met onze redactie kom je tot een inhoudelijk artikel. Voor een meerprijs kunnen we het artikel zelfs voor je schrijven.

Vacatures
Is jouw organisatie op zoek naar personeel en wil je dat onder de aandacht brengen bij de doelgroep van Betoniek? Dan is dit mogelijk met onze vacaturebank. Je plaatst je vacature bij ons 5 weken voor € 550. Je vacature gaat dan ook 1x mee in de vacaturenieuwsbrief die naar 3400+ professionals en studenten gaat. Voor onze partners is het plaatsen van een vacature gratis.

LinkedIn advertentie
Deze optie lichten we hier speciaal even uit, want deze is vrij bijzonder. Via een advertentie op Linkedin kunnen wij jouw artikel, vacature of event op de tijdlijn van circa 6,000 tot 10,000 relevante professionals tonen. Dit publiek bestaat uit de doelgroep van Betoniek en profielen met relevante functietitels. Samen overleggen we welke functietitels in deze interessant voor je zijn. Een ideale manier om jouw ding onder zoveel mogelijk ogen te krijgen.

Advertenties/banners
We hebben verschillende advertentie opties in ons blad dat 8x per jaar verschijnt en ook verschillende banner mogelijkheden op onze website. Kijk voor de precieze opties, specificaties en prijzen in ons mediakit.

Aandacht in onze nieuwsbrief
Wil je dat wij in onze nieuwsbrief die naar 3400+ professionals aandacht besteden aan jouw event of artikel? Dat kan!

Betoniek Partnerschap
Betoniek is hét kennisplatform over de technologie en uitvoering van beton. Met het delen van kennis draagt Betoniek al sinds 1970 bij aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland. Dit doen we met behulp van onze partners, die net als wij het belang van kennis inzien. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Coen Smets, c.smets@aeneas.nl

Speciale deals

4x in het jaar sturen wij naar een exlusief lijstje contactpersonen enkele speciale deals om onze doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan artikelen of kortingen. Wil je deze deals ontvangen? Meld je dan even bij c.smets@aeneas.nl, dan kom je op de lijst. 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren