Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

IJB Groep nieuwe partner van Cement en Betoniek

3 mei 2024

De IJB Groep is per 1 maart partner geworden van de kennisplatformen Cement en Betoniek. Het bedrijf, met vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad, is gespecialiseerd in het totale funderingstraject van bouwconstructies.

Het unieke IJB Totaalconcept omvat alle producten en diensten die daarbij van pas komen. Van bodemonderzoek, funderingsadvies, het leveren en heien van prefab heipalen tot het boren van mortelschroefpanel en het volledig ontwerpen, leveren en monteren van prefab funderingsconstructies.

Om Duurzame Draagkracht® te bereiken, houden de mensen van de IJB Groep zich dagelijks bezig met de vraag: ‘Hoe kunnen wij bijdragen aan voldoende goede woningen op een zo stabiel, duurzaam en circulair mogelijk fundament?’

We juichen het toe dat de IJB Groep het belang van kennisuitwisseling over bouwen met beton ondersteund en zich aansluit bij onze waardevolle kennisnetwerken Cement en Betoniek. De IJB Groep is vertegenwoordigd in de redactie van Betoniek Standaard en dus al actief in het overdragen van kennis over betontechnologie.

Bekijk hier de partnerpagina van de IJB Groep op Betoniek.nl.

Ook partner worden?

Hecht jouw organisatie ook veel waarde aan kennisuitwisseling over betonconstructies en technologie en uitvoering van beton? Word partner en sluit je aan bij onze partnernetwerken Cement en Betoniek. Klik op de links voor meer informatie. Of neem contact op met Coen Smets, community manager Cement en Betoniek, via c.smets@aeneas.nl.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren