Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Over ons / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Betoniek is hét kennisplatform over de technologie en uitvoering van beton. Met het delen van kennis draagt Betoniek al sinds 1970 bij aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland. Je leest er over bijzondere uitvoeringstechnieken, slimme praktijkoplossingen, de laatste regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen. Kortom, over alles wat jou helpt nog beter te worden in je vak in de uitvoering of productie van beton.

Betoniek wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Betoniek platform bestaat uit:

  • - Online beschikbare kennis, een mediatheek en verdiepende informatie, BetonLexicon en de Betonkalender.
  • - 8x per jaar een gedrukt vakblad (Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard).
  • - Tweewekelijkse digitale nieuwsbrief met actualiteiten

Onze vakbladen

Betoniek Standaard verschijnt 4x per jaar. Elke editie geeft een verdiepingsslag op een aspect van beton. De zeer deskundige redactie heeft eer van haar werk. Dat maakt dat elke Betoniek Standaard de kennis bevat van kwalitatief naslagwerk. De Betoniek Standaard is blijvend van waarde en kan bewaard worden in de daarvoor bedoelde Verzamelband.

Betoniek Vakblad verschijnt in de vorm van een magazine, ook 4x per jaar. Elk nummer bevat artikelen over actuele en bijzondere projecten, ontwikkelingen in beton en bouw, onderzoek, nieuwe regelgeving en onderwijs. Die artikelen worden geschreven door mensen uit het vak, met verstand van bouwen dus. Ook is er ruimte voor persoonlijke meningen en visies. Het blad is rijk geillustreerd met beeldmateriaal en inzichtelijke grafieken.

Alle artikelen uit Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad verschijnen ook online.

De Redactie

Betoniek kent twee redacties: een voor Betoniek Vakblad en een voor Betoniek Standaard. De redacties zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de uitgaves op basis van een redactiestatuut. De redactieleden zijn specialisten, elk met hun eigen expertise, achtergrond en netwerk. De samenstelling van de redacties vind je hier in de rechterkolom.
Heb je een suggestie voor een onderwerp? Neem dan contact op met vakredacteur Jacques Linssen, j.linssen@aeneas.nl of bel 073-2051022.

Van en voor vakmensen in beton

Wij maken Betoniek met en voor professionals die werken met beton. En voor de studenten die hiervoor worden opgeleid. Vakmensen zoals aannemers, toeleverende industrie, adviesbureaus, onderzoeksinstellingen, overheden en het onderwijs kunnen de kennis goed gebruiken om nog beter te worden in hun vak.

Adverteren bij Betoniek

Je kunt adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in Betoniek Vakblad. Je bereikt daarmee een specifieke doelgroep binnen de bouwsector. Wil je meer weten? Neem contact op met Coen Smets, mail naar c.smets@aeneas.nl of bel 073-2051010.

Team Betoniek

Redactie Betoniek Vakblad

Redactie Betoniek Standaard

In de redactie van Betoniek Standaard zijn vertegenwoordigd:

 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren