Platform over technologie en uitvoering van beton

Dit is Betoniek

Betoniek is hét kennisplatform over de technologie en uitvoering van beton. Met het delen van kennis draagt Betoniek al meer dan 45 jaar bij aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland. Je leest er over bijzondere uitvoeringstechnieken, slimme praktijkoplossingen, de laatste regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen. Kortom over alles wat jou helpt nog beter te worden in je vak in de uitvoering of productie van beton. Betoniek wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Betoniek bestaat o.a. uit een online platform met een mediatheek en verdiepende informatie, 8x per jaar een printeditie (Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard) en een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Onze bladen

Betoniek maakt een onderscheid tussen Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad. Betoniek Standaard geldt als een naslagwerk voor de betontechnologie en Betoniek Vakblad gaat in op de uitvoering van beton.

De Redactie

De redactie bepaalt het dagelijks beleid van het tijdschrift op basis van de redactiedoelstelling. De ideeën en inhoud worden door de redactie aangedragen en getoetst. Vier keer per jaar komt de redactie bij elkaar om de continuïteit te bewaken.

Heb je een suggestie voor een onderwerp? Neem dan contact op met Jacques Linssen, j.linssen@aeneas.nl of bel 073-2051022.

Onze Doelgroep

De doelgroep bestaat uit professionals die te maken hebben met de realisatie op het gebied van betonuitvoering en betontechnologie zoals: aannemers, toeleverende industrie, adviesbureaus, onderzoeksinstellingen, overheden en het onderwijs.

Adverteren bij Betoniek

Natuurlijk kun je adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in het vakblad. Wil je meer weten? Neem contact op met Sanne Verdonk, mail naar s.verdonk@aeneas.nl of bel 073-2051023.

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren