Platform over technologie en uitvoering van beton

Dit is Betoniek

Betoniek is hét kennisplatform over de technologie en uitvoering van beton. Met het delen van kennis draagt Betoniek al sinds 1970 bij aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland. Je leest er over bijzondere uitvoeringstechnieken, slimme praktijkoplossingen, de laatste regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen. Kortom over alles wat jou helpt nog beter te worden in je vak in de uitvoering of productie van beton.

Betoniek bestaat o.a. uit een online platform met een mediatheek en verdiepende informatie, 8x per jaar een printeditie (Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard) en een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Betoniek wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Onze bladen

Betoniek bestaat onder meer uit Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad.
In Betoniek Standaard wordt telkens één onderwerp uitgediept door een deskundige redactie en heeft daardoor meer de functie van een naslagwerk.
Betoniek Vakblad bevat per nummer meerdere artikelen over bijvoorbeeld projecten, ontwikkelingen, onderzoek, regelgeving en onderwijs. Die artikelen worden geschreven door mensen uit het vak, met verstand van bouwen dus. Ook is er ruimte voor persoonlijke meningen en visies.gaat in op de uitvoering van beton.

Alle artikelen uit Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad verschijnen ook online.

De Redactie

Betoniek kent twee redatcies: een voor Betoniek Vakblad en een voor Betoniek Standaard. De redacties zijn verantwoordelijk voor de content op basis van een redactiestatuut. De samenstelling van de redacties staat hiernaast.

Heb je een suggestie voor een onderwerp? Neem dan contact op met vakredacteur Jacques Linssen, j.linssen@aeneas.nl of bel 073-2051022.

Onze Doelgroep

De doelgroep van Betoniek bestaat uit professionals die te maken hebben met betonuitvoering en betontechnologie zoals: aannemers, toeleverende industrie, adviesbureaus, onderzoeksinstellingen, overheden en het onderwijs.

Adverteren bij Betoniek

Je kunt adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in Betoniek Vakblad. Wil je meer weten? Neem contact op met Sanne Verdonk, mail naar s.verdonk@aeneas.nl of bel 073-2051023.

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren