Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Suivo

Suivo

Hoe weet je dat je betonmixers op volle capaciteit draaien? 

Stortklaar beton is immers een tijdkritisch product. Optimalisatie van logistieke processen is daarom cruciaal om concurrentiëel te blijven. Dat is het belangrijkste argument om te kiezen voor digitalisering, naast meer efficiëntie, een hoger rendement en kostenbesparingen.

Suivo is groot geworden als een betrouwbare partner voor track & trace systemen. Zij ontwikkelden echter ook specifieke oplossingen voor de betonsector, waardoor je workflows aanzienlijk geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Er gaat geen betonlading meer verloren!

Verlaag kosten, optimaliseer planning, zet mensen en middelen efficiënter in om je klantenservice te verbeteren.

Statusupdates zijn een goede manier om de rust te bewaren bij je coördinatoren.

  • Geautomatiseerde statussen worden geregistreerd met de IoT concrete-tag. Deze registreert de beweging van de betonmixer en stuurt de status (begin / einde lossen, mengen etc.) naar het Suivo IoT Cloud Platform.
  • Track & trace laat in realtime zien waar je voertuigen zich bevinden. Hierdoor kan je de planning optimaliseren, flexibel reageren op aanvullende bestellingen en ‘just in time’ leveren.
  • Klein asset management betekent dat je onderhoud en inspecties van gereedschappen, machines en andere apparatuur kan opvolgen. Dit vermindert ongelukken en houdt je chauffeurs veilig.

Logistieke workflow versnellen

  • Met de mobiele Concrete-app kunnen chauffeurs hun orders gemakkelijk van de dispatchers ontvangen.

  • Digitale werk- en leveringsbonnen bevatten alle noodzakelijke informatie. Zo heb je meer controle over het facturatieproces en minder overbelaste collega's.

Actuele berichten: 

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren