Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Suivo

Suivo

Hoe weet u dat uw betonmixers op volle capaciteit draaien? Verlaag kosten, optimaliseer planning, zet mensen en middelen efficiënter in om uw klantenservice te verbeteren.

U kunt enorme hoeveelheden tijd en geld besparen door processen te automatiseren. Statusupdates zijn ook een goede manier om uw coördinatoren kalm te houden.

  • Geautomatiseerde statussen worden geregistreerd met de IoT concrete-tag. Deze registreert de beweging van de betonmixer en stuurt de status (begin / einde lossen, mengen etc.) naar het Cloud Platform.

  • Track & trace laat in realtime zien waar uw voertuigen zich bevinden. Hierdoor kunt u de planning optimaliseren, flexibel reageren op aanvullende bestellingen en just in time leveren.

  • Klein asset management betekent dat u onderhoud en inspecties van gereedschappen, machines en andere apparatuur kunt opvolgen. Dit vermindert ongelukken en houdt uw chauffeurs veilig.

Check-in-at-work voor stortklaar beton

Met Check-in-at-work heb je een gebruiksvriendelijke oplossing voor de laatste aanwezigheidsregistratiewetgeving. Voorkom boetes en automatiseer dit proces vanaf het begin.

  • Maak een locatie op Suivo en koppel het RSZ-nummer eraan. Dit kan ook via een interface via uw eigen ERP.

  • Koppel uw gegevens door een interface in te stellen tussen uw ERP en Suivo, de bestuurder / werknemer registreert zich in het voertuig via de Suivo-app.

  • Als u zich bij RSZ aanmeldt als er een interface is tussen uw ERP en Suivo, worden de medewerkers automatisch geregistreerd bij de RSZ.

content

Renda ©2021. All rights reserved.
Webinar Monolietvloeren

In navolging op ons geslaagde webinar over betonmortel organiseren we op 18 febuari samen met het Betonhuis een webinar over monolietvloeren.

Meer lezen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren