Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Suivo

Suivo

Hoe weet u dat uw betonmixers op volle capaciteit draaien? Verlaag kosten, optimaliseer planning, zet mensen en middelen efficiënter in om uw klantenservice te verbeteren.

U kunt enorme hoeveelheden tijd en geld besparen door processen te automatiseren. Statusupdates zijn ook een goede manier om uw coördinatoren kalm te houden.

  • Geautomatiseerde statussen worden geregistreerd met de IoT concrete-tag. Deze registreert de beweging van de betonmixer en stuurt de status (begin / einde lossen, mengen etc.) naar het Cloud Platform.

  • Track & trace laat in realtime zien waar uw voertuigen zich bevinden. Hierdoor kunt u de planning optimaliseren, flexibel reageren op aanvullende bestellingen en just in time leveren.

  • Klein asset management betekent dat u onderhoud en inspecties van gereedschappen, machines en andere apparatuur kunt opvolgen. Dit vermindert ongelukken en houdt uw chauffeurs veilig.

Check-in-at-work voor stortklaar beton

Met Check-in-at-work heb je een gebruiksvriendelijke oplossing voor de laatste aanwezigheidsregistratiewetgeving. Voorkom boetes en automatiseer dit proces vanaf het begin.

  • Maak een locatie op Suivo en koppel het RSZ-nummer eraan. Dit kan ook via een interface via uw eigen ERP.

  • Koppel uw gegevens door een interface in te stellen tussen uw ERP en Suivo, de bestuurder / werknemer registreert zich in het voertuig via de Suivo-app.

  • Als u zich bij RSZ aanmeldt als er een interface is tussen uw ERP en Suivo, worden de medewerkers automatisch geregistreerd bij de RSZ.

Actuele berichten: 

content

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren