Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Betoniek verwelkomt 12e partner!

17 augustus 2020

Command Alkon, Suivo en Voorbij Prefab zijn nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn tiende, elfde en twaalfde partner. Command Alkon, Suivo en Voorbij Prefab ondersteunen met het partnerschap kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Voorbij Prefab
Voorbij Prefab is al meer dan 85 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van duurzame prefab betonproducten, met focus op woningbouw en industrie.

Command Alkon
Command Alkon ontwikkelt en implementeert al ruim 40 jaar slimme en innovatieve soft-­ en hardware oplossingen voor de betonindustrie en aanverwante sectoren.

Suivo
Suivo is groot geworden in GPS-trackingsystemen, maar levert ook kant en klaar gemixt beton. Hoe weet u dat uw betonmixers op volle capaciteit draaien? Verlaag kosten, optimaliseer planning, zet mensen en middelen efficiënter in om uw klantenservice te verbeteren.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerschappen kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren