Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Blogs

Betoniekers aller landen!

Wees gerust trouwe lezers van ons vakblad, ook zo rondom de eerste mei houdt de redactie zich niet bezig met politiek maar slechts met (uitvoering) techniek. Maar deze historische aanhef met oproep tot internationale vereniging van onze vernuftige krachten schoot mij als eerste te binnen toen ik terugdacht aan de succesvolle en aangename Betoniek partnerbijeenkomst van 30 maart in Ouderkerk aan de Amstel.

Na het genot van een bezoek aan het innovatieve bruggenbouwwerk van partner Van Hattum en Blankevoort was het – corona volente – dan eindelijk zover: onze eerste partnerbijeenkomst. Het is mooi om te zien dat Betoniek een begrip is en blijft in de Nederlandstalige betonwereld en het was een genoegen om daarbij ook onze Belgische partners te ontvangen.

Na een terugblik op onze activiteiten was er volop gelegenheid om ideeën uit te wisselen voor een verdere verdieping van de samenwerking met – en tussen – de Betoniekpartners. Daarbij waren ook voorstellen om te gaan werken aan een verdieping van de bijdrage van leden en lezers.

Dus niet alleen delen van informatie via de bekende bladen, nieuwsbrief en website, maar ook als lezers zelf actief aan de slag met de verdieping van onderwerpen en het delen van ervaringen. Waren sommigen bij de start van Betoniek Vakblad nog wat terughoudend met het delen van hun ’geheimen’, nu wordt het voor iedereen zichtbaar dat het delen van kennis en innovaties ieders markt alleen maar vergroot en verbetert.

Daarom bij deze dan ook een oproep aan alle lezers van Betoniek die daaraan een bijdrage willen leveren – aan kennistafels, in discussiegroepen of expertpanels en meer – om samen te werken aan een mooie – grijze toekomst, dus… Betoniekers aller landen, verenigt u! Ik hoor graag jullie reactie en wens jullie – mede namens mijn redactiecollega’s –

veel leesplezier.

Hans Kooijman
Hoofdredacteur Betoniek Vakblad
Voor reacties: hanskooijman@betoniek.nl

Lees het vakblad online

Lees hier het hele vakblad online via onderstaande 'lees meer' knop. 

lees meer

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren