Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Studenten

Studenten

Gratis Lidmaatschap

Ook wij vinden het belangrijk dat studenten goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op betongebied en mogelijkheden die het materiaal biedt. Daarom bieden wij studenten een gratis online lidmaatschap aan, met onbeperkt toegang tot 45 jaar betontechnologische kennis en wekelijks een update in je mailbox. Wil je ook het blad ontvangen? Voor slechts € 37 krijg je vier keer per jaar Betoniek Standaard en vier keer per jaar Betoniek Vakblad thuisgestuurd.

De uitvoering van betontechnologie leer je niet alleen uit de schoolboeken. Actuele informatie en ervaringen uit de praktijk zijn minstens zo belangrijk om met de juiste bagage de arbeidsmarkt te betreden. Betoniek biedt die bagage als geen ander. 

Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad wordt speciaal aanbevolen voor studenten en docenten HBO/TU Bouwkunde, Civiele Techniek of Built Environment. 

Andere interessante informatie voor de aankomende betonprofessional:

 

Campuslidmaatschap

Het is ook mogelijk alle studenten toegang te geven tot de informatie van Betoniek. Dat kan via een campuslidmaatschap voor de hele onderwijsinstelling. Misschien heeft jouw HBO of TU dat al. Zo niet; vraag dan informatie aan bij Leo Nijs via l.nijs@aeneas.nl of bel even naar ons kantoor via telefoonnummer 073-2051010.

3D-printen met Tektoniek

Op de Bouwbeurs heeft Tektoniek laten zien wat er allemaal mogelijk is met 3D-printen. Een interview met Coen Smets.

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren