Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Studenten

Studenten

Gratis Lidmaatschap

De uitvoering van betontechnologie leer je niet alleen uit de schoolboeken. Actuele informatie en ervaringen uit de praktijk zijn minstens zo belangrijk om met de juiste bagage de arbeidsmarkt te betreden. Betoniek biedt die bagage als geen ander. 


Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad wordt speciaal aanbevolen voor studenten en docenten HBO/TU Bouwkunde, Civiele Techniek of Built Environment. 

Wij vinden het belangrijk dat studenten goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op betongebied en mogelijkheden die het materiaal biedt. Daarom bieden wij studenten een gratis online lidmaatschap aan, met onbeperkt toegang tot meer dan 50 jaar betontechnologische kennis en tweewekelijks een update in je mailbox.

Wil je het vakblad ook thuis ontvangen? Dat kan! Ontvang vier keer Betoniek Standaard en vier keer Betoniek Vakblad per jaar voor slechts € 43,60 (incl. btw) in 2024.

 

Aanmelden studentenlidmaatschap

Vraag het studentenlidmaatschap Betoniek (en direct ook Cement) eenvoudig aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop. 

Docenten en studieverenigingen kunnen daarnaast groepen studenten aanmelden via deze inschrijflijst (graag goed leesbaar retour sturen naar onze klantenservice@aeneas.nl).

Campuslidmaatschap

Het is ook mogelijk alle studenten toegang te geven tot de informatie van Cement. Dat kan via een campuslidmaatschap voor de hele onderwijsinstelling. Misschien heeft jouw HBO of universiteit dat al. Zo niet vraag dan informatie aan bij Leo Nijs via l.nijs@aeneas.nl of door te bellen naar 073 2051010.

Meer kennis over bouwen met beton

Andere interessante informatie voor de aankomende betonprofessional:

- CB-studieboeken: reeks studieboeken over betonconstructies, -technologie,
   en -uitvoering. Meer informatie

- Cement: kennisplatform over betonconstructies. Meer informatie

- Tektoniek: kennisnetwerk architectuur in beton. Meer informatie

Informatie voor docenten

Voor docenten Civiele Techniek, Bouwkunde en Built Environment bestaat een speciaal docentenlidmaatschap, voor zowel Cement als Betoniek. Voor dat lidmaatschap geldt een korting van 50%.

Meer informatie over dit lidmaatschap en het gebruik van de CB-reeks en bijbehorende tabellen en figuren als lesmateriaal, ga naar www.cementonline.nl/docenten

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren