Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Van Berlo Bedrijfsvloeren is partner van Betoniek!

15 september 2022

Betoniek verwelkomt een nieuwe partner: Van Berlo Bedrijfsvloeren. Daarmee telt het kennisplatform over betonconstructies momenteel 17 partners, die kennisdeling over betontechnologie en uitvoering van de bouw ondersteunen.

Van Berlo Bedrijfsvloeren is gestart in 1979 en marktleider in de Benelux. Jaarlijks maakt het bedrijf uit Veghel ruim 2 miljoen m2 aan bedrijfsvloeren, met name voor logistieke hallen. Dat gebeurt inclusief het aanbrengen van de wapening. De betonvloeren zijn zowel traditioneel als hybride gewapend (in combinatie met staalvezels). De berekeningen en tekeningen worden gemaakt door het eigen engineeringsbureau Van Berlo Engineering.

Naast bedrijfsvloeren en voegloze industriële betonvloeren, is Van Berlo gespecialiseerd in engineering, systeemfunderingen en funderingstechnieken.

Voor Betoniek heeft Van Berlo al bijgedragen aan interessante vakkennis, waaronder het artikel Supervlak beton voor recordijs, over het IJsstadion Thialf in Heerenveen (4 oktober 2016) en het recent verschenen artikel Hechting betonnen dekvloeren (12 mei 2022).

De redactie en het team van Betoniek heten Van Berlo Bedrijfsvloeren van harte welkom in ons netwerk!

 

Ook partner worden?

Behalve dat partners kennisdeling over betontechnologie en uitvoering via het platform Betoniek ondersteunen, krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het tweejaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

We zijn verheugd met ons partnership Betoniek, om daarmee onze krachten te bundelen en wederzijds kennis uit te wisselen op gebied van beton, marketing en recruitment.

Nick Vervoort, Manager R&D - Van Berlo Groep

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren