Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Van Berlo Bedrijfsvloeren

Van Berlo Bedrijfsvloeren

Van Berlo Bedrijfsvloeren

In 1979 startte Van Berlo Bedrijfsvloeren. Na decennia van stevige groei zijn we marktleider in de Benelux. Jaarlijks realiseren we ruim 2.000.000 m2 bedrijfsvloeren, met name voor logistieke hallen. Van traditionele tot hybride betonvloeren, inclusief het aanbrengen van wapening. In het ontwerp zijn gebruikerseisen leidend, maar we zijn ook scherp op de besparingen voor de opdrachtgever. De berekeningen en tekeningen worden gemaakt door ons eigen engineersbureau Van Berlo Engineering.

Van Berlo Engineering

Van Berlo Engineering is ons gespecialiseerde team voor het advies en technisch ontwerp van onze funderingen en industriële betonvloeren. Zij zorgen dat de betonnen onderbouwconstructies voldoen aan de vereiste richtlijnen. Dankzij de nauwe samenwerking met de teams van andere disciplines staan we vanaf de conceptfase garant voor een goede afstemming en constructief overleg met alle betrokken partijen.

Van Berlo Systeemfunderingen

Van Berlo Systeemfunderingen is gespecialiseerd in het vervaardigen van funderingsoplossingen, zoals dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten. Deze vormen de robuuste basis van logistieke hallen en zijn daarmee een cruciaal onderdeel van bedrijfspanden.

Van Berlo Funderingstechnieken

Van Berlo Funderingstechnieken ontwerpt en produceert de Mini Vibropaal. Een volledig geautomatiseerd funderingssysteem, met een dagelijkse palenproductie van gemiddeld 250 palen. De heipalen kunnen in verschillende lengtes en schachtafmetingen worden geproduceerd.

Vacatures

Team Van Berlo zoekt versterking! Bekijk hier alle vacatures.

Meer informatie

Voor meer informatie over Van Berlo of werken bij Van Berlo ga naar www.vanberlo.com of www.werkenbijvanberlo.com.

We zijn verheugd met ons partnership Betoniek, om daarmee onze krachten te bundelen en wederzijds kennis uit te wisselen op gebied van beton, marketing en recruitment.

Nick Vervoort, Manager R&D - Van Berlo Groep

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren