Platform over technologie en uitvoering van beton

Stubeco is derde partner Betoniek!

di 20 nov 2018

Stubeco is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn derde partner. Stubeco ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Stubeco is een vereniging die als doel heeft de uitvoeringstechniek van betonconstructies in de ruimste zin van het woord te bevorderen. Het accent ligt hierbij op kennis van het uitvoeren van betonwerk, hulpconstructies, wapening en arbeidsomstandigheden.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren