Platform over technologie en uitvoering van beton

SGS Intron wordt vierde partner Betoniek!

do 22 nov 2018

SGS Intron is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn vierde partner. SGS Intron ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

SGS Intron biedt duurzame en praktische oplossingen voor alle bouwgerelateerde vragen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van materiaalonderzoek, advies en innovatie zijn wij de partner in het aanbod van diensten voor bouwmaterialen en bouwprocessen in binnen- en buitenland.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren