Platform over technologie en uitvoering van beton

SGS INTRON B.V.

SGS INTRON biedt duurzame en praktische oplossingen voor alle bouwgerelateerde vragen. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van materiaalonderzoek, advies en innovatie zijn wij de partner in het aanbod van diensten voor bouwmaterialen en bouwprocessen in binnen- en buitenland.

Wij bieden producenten, aannemers, architecten, eigenaren, brancheorganisaties, overheden en particuliere partijen een breed pakket aan diensten aan. Wij zijn specialist in:

  • materiaalkundig, milieukundig en toepassingsgericht laboratoriumonderzoek – van kleinschalig en specialistisch tot bulkanalyses – om (bouw)materialen en -producten te testen, analyseren en keuren;
  • inspectie en onderzoek van (schades aan) bouwwerken en constructies op locatie;
  • projectmanagement, begeleiding en advies bij vraagstukken over bouwproducten en bouwprocessen.

SGS INTRON is een onafhankelijke organisatie. Wij werken volgens actuele normeringen en beschikken over de benodigde accreditaties van de Raad voor Accreditatie.

Wij zijn onderdeel van SGS: wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2.400 kantoren en laboratoria met meer dan 95.000 werknemers.

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren