Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / SGS INTRON B.V.

SGS INTRON B.V.

SGS INTRON biedt duurzame en praktische oplossingen voor alle bouwgerelateerde vragen. Met ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van materiaalkundig onderzoek, advies en innovatie is SGS INTRON dé kennispartner in bouwmaterialen, bouwproducten en bouwprocessen. Als onderdeel van het wereldwijde SGS-concern helpen wij de klant verder waar anderen dat niet kunnen. Wij beantwoorden de vragen van vandaag, maar ook die van morgen. Wat de vraag ook is.

Wij bieden producenten, aannemers, ingenieurbureau’s, eigenaren, brancheorganisaties, overheden en particuliere partijen in binnen- en buitenland een breed pakket aan diensten aan:

  • materiaalkundig, milieukundig en toepassingsgericht laboratoriumonderzoek – van kleinschalig en specialistisch tot bulkanalyses – om (bouw)materialen en -producten te testen, analyseren en keuren;
  • inspecties en onderzoek van (schades aan) bouwwerken en constructies op locatie;
    projectmanagement, begeleiding en advies bij vraagstukken over bouwproducten en bouwprocessen;
  • onderzoeken in het kader van circulair bouwen en duurzaamheid, zowel in het kader van recyling, levenscyclusanalyses, milieuprofielen alsook (zeer) zorgwekkende stoffen.
  • kwaliteitsborging in de brede zin van het woord, zoals certificatie, verificatie en attestering van bouwproducten en processen.

 

SGS INTRON is een onafhankelijke organisatie. Wij werken volgens actuele normeringen en beschikken over de benodigde accreditaties van de Raad voor Accreditatie.

Wij zijn onderdeel van SGS: 's werelds grootste test-, inspectie- en certificeringsbedrijf. Wij worden erkend als de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Onze 96.000 medewerkers opereren in een netwerk van 2.600 kantoren en laboratoria en werken samen aan een betere, veiligere en meer verbonden wereld.

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren