Platform over technologie en uitvoering van beton

Kees de Bont toegetreden in bestuur VSB

di 11 jun 2019

Kees de Bont is toegetreden tot het bestuur van de sectie Betonbekistingbedrijven van de VSB tijdens de voorjaarsvergadering van de vereniging. De Bont vervangt René van Zutven en wordt binnen het bestuur het eerste aanspreekpunt voor het onderwerp techniek en de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies.

Het sectiebestuur bestaat daarmee uit voorzitter Jan Remmits (Safe/Safe Montage), Peter Kraaijeveld (Hendriks Groep), Jan Thomassen (NOE-Bekistingtechniek) en Kees de Bont (Hünnebeck). Het Algemeen Bestuur van de VSB blijft bestaan uit Frank Klessens (sectie Hoogwerkbedrijven, voorzitter), Jan Remmits (sectie Betonbekistingbedrijven, penningmeester) en Gijs Buijs (sectie Steigerbedrijven).

VSB
De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven VSB telt met leden en donateurs inmiddels circa 85 bedrijven. VSB is ook partner van Betoniek.

Bron: Beta Public Relations B.V.

Reacties

Kees de Bont (Hünnebeck) wordt binnen het bestuur van VSB het aanspreekpunt voor de onderwerpen techniek en de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies.
bekijk ook

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren