Platform over technologie en uitvoering van beton

Hakron is tiende partner Betoniek!

woe 10 apr 2019

Hakron is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn tiende partner. Hakron ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Hakron Nunspeet B.V. is producent en leverancier van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken. Divisies zijn Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie, Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek) en Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen). Hakron bvba is de vestiging in België.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren