Platform over technologie en uitvoering van beton

Hakron

Hakron Nunspeet B.V. is producent en leverancier van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken. Divisies zijn Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie, Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek) en Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen). Hakron bvba is de vestiging in België.
 

Innovatie, de kracht van Hakron
Hakron Nunspeet B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit  enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Een uitgebreide en vakkundige buitendienst zorgt voor persoonlijke adviezen op maat.

Hakron is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler binnen Nederland en timmert ook in België hard aan de weg. Deze vooraanstaande positie hebben we bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare levering. Door voortdurend overleg met de bouwwereld weten we precies welke materialen er nodig zijn en welke eisen hieraan gesteld worden. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen. 


De afdeling Engineering biedt u:

  • hulp met deelberekeningen en maatoplossingen;
  • begeleiding en advisering bij een aantal projectmatige producten;
  • advisering voor afslanken van de productkeuzes;
  • 2D- en/of 3D CAD-tekeningen uit eigen CAD-bibliotheek van Hakron;
  • 3D BIM-objecten van diverse producten (ook op www.bimobject.com en in  Tekla);
  • rekensoftware voor o.a. COMAX-stekkenbakken, (dwarskrachten volgens Eurocode 2), bout- en golfankers voor bevestigingen (volgens CUR 25 of Eurocode) en hijsankers in beton (volgens Haeussler-formules);
  • presentatiemogelijkheid zowel op uw locatie als bij Hakron, bijvoorbeeld een lunchlezing of een persoonlijk gesprek over een producttoepassing of de BIM-mogelijkheden.

Voor meer informatie bel 0341 - 27 88 40 of stuur ons een email

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren