Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / / Artikelen

Een goede monolietvloer maak je samen

Webinar monolietvloeren bevestigt belang samenwerking Remco Kerkhoven, Jurjen Talsma, Ron Boonders - 13 augustus 2021

Een monolietvloer is een betonvloer waarvan het oppervlak, direct aansluitend aan het storten, in één arbeidsgang glad wordt afgewerkt door mechanisch afspanen (vlinderen). Bij de totstandkoming zijn veel partijen betrokken, zoals de constructeur, de aannemer, de stortploeg en de betoncentrale. Voor een optimaal resultaat is samenwerking tussen die partijen enorm belangrijk. Dit was een van de conclusies tijdens het webinar over monolietvloeren dat eerder dit jaar door Betonhuis en Betoniek werd georganiseerd.

Webinar Monolietvloeren

Op 18 februari 2021 organiseerden Betonhuis en Betoniek voor leden en lezers een webinar waarin aandachtspunten werden besproken voor de uitvoering en de betonsamenstelling voor monolietvloeren. Presentaties werden gegeven door Jurjen Talsma (Betonhuis / Kwaliteitsdienst Beton) en Ron Boonders (Vloertechniek). Deze presentaties en het volledige webinar zijn terug te zien in het artikel ‘Aandachtspunten monolietvloeren voor uitvoering en betonmengsel’.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Betoniek en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren