Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

De Hendriks groep investeert in revolutionaire technologie

vrij 10 mei 2024

In een recent gesprek onthulde Wiebe van der Wal, de drijvende kracht achter de innovatiestrategie├źn bij de Hendriks groep, hoe de Hendriks bedrijven zich voorbereiden op een toekomst vol technologische vooruitgang. Met een sterke focus op innovatie, gesteund door aandeelhouder Corpeq, en de directie van de Hendriks groep, staan de bedrijven aan de vooravond van een nieuwe fase vol groei en ontwikkeling.

- Partnerbericht -

Oplossingen op maat

“Een van de doelen is om de efficiëntie te maximaliseren en onze klanten de beste oplossingen te bieden. Dit doen we door ons te richten op interne verbetertrajecten, procesautomatisering, en digitalisering. Een achtergrond in de werktuigbouwkunde, passie voor integraal ontwerpen en procesoptimalisatie hebben mij voorbereid op deze uitdaging. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe, op maat gemaakte projecten, waarbij ik, samen met partners en klanten, unieke machines en geavanceerde processen heb ontwikkeld,” aldus Wiebe van der Wal.  

Innovatiekansen voor de Hendriks groep

De toekomst ziet er veelbelovend uit met talrijke kansen voor innovatie. Wiebe benadrukt het potentieel van samenwerkingen met overheidsinstanties en partners, de nadruk op duurzaamheidsinitiatieven en het pionieren in technologische ontwikkelingen. Het doel is om niet alleen de ontwikkelingen te volgen, maar deze actief vorm te geven met baanbrekende innovaties.

Revolutionaire technologie op de horizon

Een voorbeeld van de innovatieve kracht van de Hendriks groep is een geheel nieuw systeem voor prefab bekisting dat een revolutie in de bekistingswereld belooft. Dit systeem onderscheidt zich door vormflexibiliteit, hoge tolerantie-eisen en de mogelijkheid om flexibel te produceren en daardoor minimale voorraden aan te hoeven houden. De komende maanden staan in het teken van het testen en verder perfectioneren van deze technologie.

Strategische partnerschappen en samenwerkingen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. We geloven dat het delen van kennis en middelen ons niet alleen helpt om onze doelen te bereiken, maar ook de industrie als geheel vooruithelpt. Iedereen die geïnteresseerd is in wat onze innovatieve aanpak voor hen kan betekenen, nodigen we graag uit voor een gesprek.

Meer weten:

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren