Platform over technologie en uitvoering van beton

Betoniek Vakblad + Standaard

Betoniek Standaard verschijnt 4x per jaar. Elke editie geeft een verdiepingsslag op een aspect van beton. De zeer deskundige redactie heeft eer van haar werk. Dat maakt dat elke Betoniek Standaard de kennis bevat van kwalitatief naslagwerk. De Betoniek Standaard is blijvend van waarde en kan bewaard worden in de daarvoor bedoelde Verzamelband.

Betoniek Vakblad verschijnt in de vorm van een magazine, ook 4x per jaar. Elk nummer bevat artikelen over actuele en bijzondere projecten, ontwikkelingen in beton en bouw, onderzoek, nieuwe regelgeving en onderwijs. Die artikelen worden geschreven door mensen uit het vak, met verstand van bouwen dus. Ook is er ruimte voor persoonlijke meningen en visies. Het blad is rijk geillustreerd met beeldmateriaal en inzichtelijke grafieken.

Betoniek Standaard Verzamelband

Verzamelband speciaal voor Betoniek Standaard

 

Met deze verzamelband houd je alle uitgaven van Betoniek Standaard netjes bij elkaar. Op deze manier bouw je je eigen Betoniek Standaard archief op. Betoniek Standaard is voorzien van twee ringen aan de rugzijde, zodat je ze eenvoudig en overzichtelijk kunt opbergen in deze verzamelband. Bestel door op de knop hieronder te drukken, de verzamelband kost €16,06 (excl. 9% btw)

Bestel de Betoniek Verzamelband

Factuuradres

Bezorgadres

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren