Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Ballast Nedam, Hoco Beton en Haitsma Beton partner van Betoniek

20 oktober 2021

Ballast Nedam, Hoco Beton en Haitsma Beton zijn nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn dertiende partner. Ballast Nedam, Hoco Beton en Haitsma Beton ondersteunen met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Onze mensen zijn onze grootste kracht. Al meer dan 140 jaar maken we iconische bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. Samen met onze partners realiseren we kleinschalige projecten, gebiedsontwikkeling, grote infrastructurele werken of complexe hoogbouw onder uitdagende omstandigheden. Hoco Beton en Haitsma Beton zijn onderdeel van Ballast Nedam. 

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren