Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Webinar | Kleur bekennen in beton

24 mei 2022

Voor een verslag van dit event, inclusief video van het hele webinar klik hier.

Beton is grijs. Of toch niet? En hoe grijs is grijs? Feit is dat er veel mogelijkheden zijn om te spelen met de kleur van beton, meer dan veel mensen denken. Met wit cement kun je bijvoorbeeld prachtig wit beton maken. En door pigmenten toe te voegen kunnen veel andere kleuren dan grijs worden gemaakt. Maar ook in grijstinten kun je veel kanten op.

Welke kleuren zijn er mogelijk? Hoe wordt kleur beleefd? Wat is de invloed van de mensgelssamenstelling op de kleur? Wat is de rol van de uitvoering, zoals de nabehandelingsduur of het type bekistingsolie. Wat zijn pigmenten eigenlijk en welke soorten zijn er? Hoe en wanneer moet je die pigmenten toevoegen. Wat doet veroudering met de kleur? Welke afspraken moet je maken met de opdrachtgever en wat is daarbij de rol van proefstorts? En wat betekent dit alles voor de duurzaamheid?

Voor een fraai eindresultaat, dat voldoet aan ieders verwachtingen, is kennis over alle mogelijkheden van en invloeden op de kleur van beton essentieel. Wil je daarover worden bijgepraat, kom dan naar het webinar ‘Kleur bekennen in beton’, op 24 mei 2022. Voor leden en lezers van Betonhuis en Betoniek helemaal gratis!

Sprekers zijn Jan Veenstra van ENCI en Pauline Duivenvoorde van Scholz Benelux. Jacques Linssen (vakredacteur Betoniek) is gespreksleider.

       

details

Datum & tijd

Dinsdag 24 mei 2022
11.00 - 12.00 uur


Onderwerp

Kleur bekennen in beton


Locatie

Online (webinar)


Kosten

Gratis voor leden, € 40 voor niet-leden

In samenwerking met

Betonhuis
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren