Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Webinar In de grond gevormde palen

14 oktober 2021

Let op: dit evenement is voorbij. De opname is terug te kijken via https://youtu.be/gP4_-w4CEOU

Het is een trend in de bouw- en funderingswereld: de overlast in de uitvoering moet omlaag. Daarom wordt als alternatief voor prefab heipalen regelmatig gekozen voor in de grond gevormde palen. Daarbij wordt eerst een verticaal gat gevormd in de grond, ter grootte van de paal, vervolgens wordt dit gat gevuld met betonspecie, die later verhardt tot de betonnen paal.
Voor het beton zijn dit bijzondere omstandigheden, die bovendien kunnen verschillen bij de diverse typen palen. Hierdoor moet extra aandacht worden besteed aan het mengselontwerp van het beton.

Wil je weten wat de aandachtspunten zijn bij in de grond gevormde palen en hoe de kwaliteit is te verbeteren? Kom dan naar het webinar ‘In de grond gevormde palen’, op 14 oktober 2021. Het webinar wordt georganiseerd door Betonhuis en Betoniek en is gratis voor leden en lezers.

Sprekers zijn Peter van den Brink (Albeton / Betonhuis) en Bartho Admiraal (Volker Staal en Funderingen / NVAF). Jacques Linssen (vakredacteur Betoniek) is gespreksleider.

details

Datum & tijd

Donderdag 14 oktober 2021
11.00 - 12.00 uur


Onderwerp

In de grond gevormde palen


Locatie

Online (webinar)


Kosten

Gratis voor leden van Betonhuis, Betoniek en NVAF, € 40 voor niet-leden

In samenwerking met

Betonhuis
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren