Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Webinar Beter bouwen met zelfverdichtend beton

5 september 2023

Zelfverdichtend beton is een zeer vloeibaar beton dat niet hoeft te worden verdicht. Hierdoor zijn gecompliceerde vormen en constructies met veel sparingen of veel wapening goed te storten. Het betonoppervlak is van hoge kwaliteit, hierdoor duurzaam en uitermate geschikt voor schoonbetontoepassingen. Het storten van zelfverdichtend beton vraagt echter een grondige voorbereiding en bekendheid met de eigenschappen van het materiaal.
 

Webinar op 5 september 2023
Tijdens het webinar ‘Beter bouwen met zelfverdichtend beton’ zijn we ingegaan op de mogelijkheden en uitdagingen bij de toepassing van zelfverdichtend beton. Diverse parkrijkvoorbeelden kwamen aan bod, waarbij we zijdelings ook ingaan op schoonbeton (CUR100) en (ultra-)hogesterktebeton.
Het webinar werd georganiseerd door Betoniek en Betonhuis en vond plaats op 5 september 2023.

Sprekers waren Hans Huisman van Kijlstra Betonmorel en Eelco van der Weij van Van Hattum en Blankevoort. Jacques Linssen van Betoniek is gespreksleider.

Terugkijken webinar

Het webinar is voor leden van Betoniek en Betonhuis terug te zien in het verslag over het webinar: Terugblik webinar zelfverdichtend beton.

details

Datum & tijd

Dinsdag 5 september 2023
11.00 - 12.00 uur


Onderwerp

Zelfverdichtend beton


Locatie

Online webinar


Kosten

Gratis voor leden / €40 voor niet-leden

In samenwerking met

Betonhuis
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren