Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Webinar Beter bouwen met zelfverdichtend beton

4 juli 2023

Zelfverdichtend beton is een zeer vloeibaar beton dat niet hoeft te worden verdicht. Hierdoor zijn gecompliceerde vormen en constructies met veel sparingen of veel wapening goed te storten. Het betonoppervlak is van hoge kwaliteit, hierdoor duurzaam en uitermate geschikt voor schoonbetontoepassingen. Het storten van zelfverdichtend beton vraagt echter een grondige voorbereiding en bekendheid met de eigenschappen van het materiaal.
 

Webinar op 4 juli
Tijdens het webinar ‘Beter bouwen met zelfverdichtend beton’ gaan we in op de mogelijkheden en uitdagingen bij de toepassing van zelfverdichtend beton. Diverse parkrijkvoorbeelden komen aan bod, waarbij we zijdelings ook ingaan op schoonbeton en (ultra-)hogesterktebeton.
Het webinar wordt georganiseerd door Betoniek en Betonhuis en vindt plaats op 4 juli van 11.00 uur tot 12.00 uur. Deelname is gratis voor leden van het Betonhuis en Betoniek (40 euro voor niet-leden).

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaande button. Deelname is gratis voor leden van het Betonhuis en van Betoniek, deelname voor niet-leden bedraagt €40.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Dinsdag 4 juli 2023
11.00 - 12.00 uur


Onderwerp

Zelfverdichtend beton


Locatie

Online webinar


Kosten

Gratis voor leden / €40 voor niet-leden

In samenwerking met

Betonhuis

reeds aangemeld

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren