Platform over technologie en uitvoering van beton

Voorbij Prefab is partner Betoniek!

ma 17 aug 2020

Voorbij Prefab is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn twaalfde partner. Voorbij Prefab ondersteunt met het partnerschap kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Voorbij Prefab
Voorbij Prefab is al meer dan 85 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van duurzame prefab betonproducten, met focus op woningbouw en industrie.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerschappen kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren