Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Van Hattum en Blankevoort is veertiende partner Betoniek!

4 mei 2021

Van Hattum en Blankevoort is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn veertiende partner. Van Hattum en Blankevoort ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Is het van beton, dan kan Van Hattum en Blankevoort het maken. Tunnels en bruggen van de buitencategorie. Bijzondere fly-overs en circulaire viaducten. Ondergrondse parkeergarages, waterzuiveringsinstallaties en wereldberoemde waterwerken. Het zit in onze genen. Al bijna twee eeuwen lang. Van de roemruchte Oosterscheldekering tot de Amstelveenlijn. Bij Van Hattum en Blankevoort verrijken we Nederland graag met spraakmakende kunstwerken en civiele constructies. We ontwerpen, engineeren, bouwen, beheren én onderhouden projecten in de infrastructuur, energiesector, industrie, aan en op het water of onder de grond.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren