Platform over technologie en uitvoering van beton

Stutech is achtste partner Betoniek!

vrij 15 feb 2019

Stutech is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn achtste partner. Stutech ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Stutech is een studievereniging van en voor betontechnologen. Middels activiteiten zoals lezingen, studiegroepen en excursies wordt de kennisuitwisseling tussen betontechnologen bevorderd. Stutech heeft bijna 300 leden, afkomstig uit allerlei sectoren binnen de betonindustrie: betonmortel, betonproducten, grondstoffen, adviesbureaus, onderzoeksinstituten, brancheverenigingen, certificatie-instellingen, aannemers en opdrachtgevers.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren