Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Rijkswaterstaat is de nieuwe partner van Betoniek, welkom!

6 december 2022

Met ingang van december 2022 verwelkomt Betoniek weer een nieuwe partner: Rijkswaterstaat (RWS). Met het partnerschap ondersteunt RWS kennisdeling over de technologie en uitvoering van beton - om nog beter te worden in je vak. Ons kennisplatform telt nu 18 partners!

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken ze aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Aan een land dat beschermd is tegen overstromingen, voldoende groen is, en met voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt.

Bijdragen aan een goede kwaliteit van de bouw in Nederland

Voor de ontwikkeling van de professionals die werken met beton is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen, krijgen zij ook aantrekkelijke voordelen zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Betoniek-licenties en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren