Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Netwerkevent Oosterweelverbinding

19 september 2023

Op zaterdag 7 oktober organiseert ROCO het netwerkevent 'Grensverleggend bouwen'. Dit evenement, speciaal bedoeld voor de ervaren bouwprofessional, vindt plaats in Antwerpen en staat in het teken van het indrukwekkende project de Oosterweelverbinding.

 

Programma: kennis én comedy

Luc Hellemans (CEO Lantis), Marc Dillen (Directeur-generaal Embuild Vlaanderen) en Kathleen De Hornois (Deloitte) verzorgen inspirerende keynotes. In verdiepende workshops delen diverse experts vervolgens waardevolle kennis op het gebied van BIM, NEC4, duurzaamheid en innovatieve technieken. Daarnaast is er volop de kans om alles te weten te komen over de Oosterweelverbinding. Alle partijen uit het Belgische consortium (Besix, Cordeel, DEME, Denys, Franki Construct, Jan De Nul, Van Laere en Willemen Infra) zijn namelijk aanwezig gedurende de dag. Naast de kennissessies is er gelegenheid om te netwerken met ervaren bouwprofessionals. Maar er mag ook gelachen worden, onder meer met stand-up comedian Hans Cools.

 

Grensverleggend bouwen

Het event ‘Grensverleggend bouwen’ vindt plaats op zaterdag 7 oktober in het Felixpakhuis in Antwerpen. Ontvangst vanaf 9.30 uur, start programma om 10.00 uur. Aanmelden is gratis via deze link.

 

Oosterweelverbinding in Betoniek en Cement

De Oosterweelverbinding is misschien wel het grootste project dat momenteel in Europa in uitvoering is. Het project bevat een grote variëteit aan bouwwerken, van kleine bruggetjes en gebouwen tot een 1,8 km lange tunnel. Opvallend zijn de enorme fly-overs in knooppunt Antwerpen-West. Daarover verscheen recent in Betoniek het artikel Oosterweelverbinding ondersteund. Ook in Cement is aandacht besteed aan het project, onder meer in de artikelen Betere verkeersdoorstroming door Oosterweelverbinding en Oosterweel Link. Deze drie artikelen zijn tijdelijk gratis toegankelijk.

 

Foto: Safe

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren