Platform over technologie en uitvoering van beton

Meer focus op rol constructeur tijdens eerste Dag van de Constructeur

woe 6 maa 2019

In navolging van de jaarlijkse Constructeursdag, wordt 22 mei de eerste editie van de Dag van de Constructeur georganiseerd. Een nieuwe naam voor een bekend evenement. Organisator is VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement. Samen blazen zij een frisse wind door het evenement, waarbij succesfactoren blijven behouden en worden aangevuld met interessante nieuwe programmaonderdelen.

Tot en met 2018 was de organisatie van de Constructeursdag in handen van de Betonvereniging, Bouwen met Staal, VNconstructeurs en YouCon. Dit jaar slaan VNconstructeurs, branchevereniging van constructeurs, YouCon, de vereniging voor jonge constructeurs, en Cement, kennisplatform over betonconstructies de handen ineen. De nieuwe samenstelling van de organisatie van het evenement wil het goede van de afgelopen jaren behouden, maar ook een aantal nieuwe elementen aan het gevarieerde programma toevoegen. Zo blijft de masterclass voor jonge constructeurs onderdeel van Dag van de Constructeur en komt ook het constructeursdebat dit jaar terug. Daarnaast wordt tijdens het evenement de Constructeur van het Jaar bekendgemaakt en vindt de registratie van nieuwe deelnemers in het Constructeursregister plaats.

Rol van de constructeur

Wat ook ongewijzigd blijft, is de doelgroep. De Dag van de Constructeur blijft hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs: van starter tot registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit het bedrijfsleven en de overheid. Nieuw is de extra focus op de rol van de constructeur in zijn omgeving. Tijdens het evenement draait het, naast het opdoen van kennis, vooral om ontmoeten, verbinden en netwerken. Aan het inhoudelijke programma wordt op dit moment nog hard gewerkt. Meer details worden in aanloop op het evenement de komende weken bekendgemaakt.

Idee├źn voor het programma? Laat je horen!

Heb je zelf een goed idee voor een spreker of een onderwerp? Of wil je zelf een lezing of workshop geven? Mail het de organisatie. Wordt jouw suggestie in het programma opgenomen? Dan maak je kans op een van de drie gratis toegangskaarten. Als spreker heb je uiteraard zelf gratis toegang.

Avondbijeenkomst Constructieve Veiligheid

Aansluitend op de Dag van de Constructeur wordt een avondbijeenkomst over constructieve veiligheid georganiseerd voor deelnemers uit de gehele bouwkolom. Deelnemers aan één van beide bijeenkomsten kunnen elkaar ontmoeten tijdens het speciale netwerkdiner. Wie ook deze avond wil bijwonen, profiteert van een combinatieaanbieding.

ZET 'M IN JE AGENDA!

Dag van de Constructeur 2019
Datum:
woensdag 22 mei
Tijd: 09.30 tot 21.00 uur
Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Aanmelden

Inschrijven voor de verschillende onderdelen van de Dag van de Constructeur kan direct via de website van VNconstructeurs. Bij inschrijving voor 15 maart profiteer je van een korting van 10% op de deelnameprijs.

Dagdeelname 
Leden Cement, VNc en partners: € 195,- ex BTW (kortingscode PARTNERSDVDC2019)
Leden YouCon: € 125,- ex BTW
Niet-leden: € 245,- excl. BTW

Dag + diner
Leden Cement, VNc en partners: € 235,- ex BTW (kortingscode PARTNERSDVDC2019)
Leden YouCon: € 165,- ex BTW
Niet-leden: € 285,- excl. BTW

Dag + diner + avondbijeenkomst
Leden Cement, VNc en partners: € 270,- ex BTW (kortingscode PARTNERSDVDC2019)
Leden YouCon: € 200,- ex BTW

Masterclass jonge constructeurs tot 35 jaar: gratis.

Punten Constructeursregister

Deelname aan de Dag van de Consructeur resulteert in 2 KE/PE-punten voor het Constructeursregister. Een extra KE/PE-punt is te behalen door bijwonen van de avondbijeenkomst Constructieve Veiligheid.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren