Platform over technologie en uitvoering van beton

Kennisportaal constructieve veiligheid gelanceerd

di 5 jun 2018

Constructieve veiligheid is een belangrijk thema in de bouw. In het verleden zijn er diverse initiatieven geweest die deze veiligheid een positieve impuls moesten geven. Eind 2017 is een nieuw initiatief genomen om de bestaande kennis en ervaring op dit gebied te bundelen en te ontsluiten: het Kennisportaal Constructieve Veiligheid.

Aan het kennisportaal is gewerkt door een werkgroep van opdrachtgevers, opdrachtnemers, adviseurs en toeleveranciers. Het borduurt voort op het Compendium Constructieve Veiligheid uit 2008. De informatie daaruit is gemoderniseerd en er is ingespeeld op de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en veiligheid.

Het Kennisportaal wordt op woensdag 27 juni gelanceerd. De middag begint om 15.00 uur met een ontvangst. Om 15.30 uur start het formele programma met een aantal vooraanstaande sprekers en de daadwerkelijke lancering. Op dit moment zijn nog niet alle details beschikbaar. Om 17.00 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel. De lancering vindt plaats bij Movares, Daalseplein 100, 3511 SX Utrecht.

Meer informatie

www.bouwenmetstaal.nl

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren