Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Interim directeur CURNET

9 maart 2011

Met het voornemen om ing. Jaco ter Wal per 15 maart 2011 als interim directeur van CURNET te benoemen, is de fusie tussen CROW en CURNET in een nieuwe fase beland. Ter Wal krijgt als opdracht de operationele voltooiing van het fusietraject te begeleiden. De beoogde fusiedatum tussen beide bedrijven tot één nieuw kennisinstituut voor de bouw blijft onveranderd 1 juli 2011.

Ter Wal is momenteel werkzaam bij Bureau de Bont en is bestuurslid van CURNET. Hij is de afgelopen 15 jaar in diverse directiefuncties werkzaam geweest bij verschillende ingenieurs- en adviesbureaus.

Mr. Henry Meijdam zal per 15 maart 2011 zijn operationele taken als directeur van CURNET neerleggen. Meijdam heeft vanaf februari 2008 leiding gegeven aan CURNET en een belangrijke bestuurlijke bijdrage geleverd aan het initiatief en de totstandkoming van de voorgenomen fusie met CROW. Als voorzitter van de denktank in het nieuwe kennisinstituut blijft hij zich nadrukkelijk inzetten om de fusie tot een succes te maken.

Het nieuwe kennisinstituut streeft ernaar hét nationale kennisplatform voor de bouw te worden, waarin belangen van de verschillende stakeholders samenkomen. Het instituut streeft ook naar het duurzaam oplossen van problemen in het domein van de ruimtelijke omgeving.

 

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren