Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / / Artikelen

Het toepassen van grof secundair materiaal in beton

Literatuuronderzoek naar de mogelijkheden en eigenschappen van betongranulaat als eindopdracht voor de opleiding Betontechnologisch Adviseur Felix Leenders - 9 mei 2022

Voor de opleiding Betontechnologisch Adviseur (BTA) van de Betonvereniging is als eindopdracht aandacht besteed aan het toepassen van grof secundair toeslagmateriaal. In een literatuurstudie is onder meer bekeken wat de invloed is op de mechanische eigenschappen, wat toepassing betekent voor de MKI-score en welk verschil innovatieve breektechnieken kunnen maken.

1) Tijdens de opleiding Betontechnologisch Adviseur en bij het schrijven van dit artikel was Felix Leenders werkzaam bij Mobilis.

Rapport

Dit is het eerste artikel in een serie naar aanleiding van de opleiding Betontechnologisch Adviseur van de Betonvereniging (BTA, jaargang 2021). Het artikel is gebaseerd op het adviesrapport ‘Toepassen grof secundair materiaal’, dat Felix Leenders heeft opgesteld als eindopdracht voor deze cursus. In de eindopdracht worden thema’s als de eigenlijke grondstof, ‘secundair toeslagmateriaal’, duurzaamheid, materiaalprestaties en regelgeving besproken.

Meer over de cursus BTA staat op https://magazine.betonvereniging.nl/cursusaanbod/betontechnologisch-adviseur/

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Betoniek en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren