Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / / Artikelen

Examen Betontechnoloog BV 2022

Eelco van der Weij - 29 september 2022

Op 3 maart 2022 startte de cursus Verdieping Betontechnologie van de Betonvereniging, op twee locaties in het land. Deze cursus is het laatste theorietraject van de opleiding tot Betontechnoloog BV. De opleiding werd in Utrecht begeleid door Klaas Wiersma en in Den Bosch door Eelco van der Weij. In totaal zijn 36 cursisten met de cursus gestart. 34 hebben het examen afgelegd, 18 met een positief eindresultaat.

Inhoudsopgave

  • Examen
  • Resultaten
  • Dictaat
  • Opgaven & uitwerkingen

Examen

Waar de vorige editie vanwege de coronacrisis noodgedwongen grotendeels online plaatsvond, waren de lessen dit keer weer klassikaal. De cursus bestond uit 11  lesavonden van 2 uur. Op 16 juni 2022 werd het examen afgenomen, traditiegetrouw bij de Vechtse banen in Utrecht. 

Het examen bestond uit 11 vragen. Tabel 1 geeft per vraag aan hoe er is gescoord en of deze vraag al eens eerder was gesteld. Dit geeft een beeld van de moeilijkheidsgraad van de vragen.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Betoniek en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren