Platform over technologie en uitvoering van beton

Dura Vermeer is zevende partner Betoniek!

di 15 jan 2019

Dura Vermeer is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn zevende partner. Dura Vermeer ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Dura Vermeer is al 160 jaar een onafhankelijk familiebedrijf, actief in de bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur in de meest complexe omgevingen in Nederland. 

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren