Platform over technologie en uitvoering van beton

Drie nieuwe bestuursleden Stutech

vrij 19 apr 2019

Stutech, de studievereniging van en voor betontechnologen, heeft drie nieuwe bestuursleden, zo werd op 17 april bekend op de jaarvergadering: Valerie Diemel, Penny Pipilikaki en Eelco van der Weij.

Valerie Diemel is werkzaam bij Rijkswaterstaat als senior adviseur bruggen en viaducten en is nauw betrokken bij het Betonakkoord. Zij volgt Joost Gulikers (ook RWS) op als vice-voorzitter.
Penny Pipilikaki werkt als onderzoeker en adviseur op het gebied van steenachtige materialen bij TNO. Zij volgt Siska Valcke (ook TNO) op als penningmeester.
Eelco van der Weij is senior specialist materiaaltechnologie bij VolkerInfra. Hij volgt Eugène Caron (BASF) op als secretaris.

Overige bestuursleden zijn Edwin Vermeulen (voorzitter, werkzaam bij Betonhuis), Harry Kouwenhoven (secretariaat, werkzaam bij Ascem) en Carlo Neve (website, werkzaam bij ENCI).

Tijdens de jaarvergadering van Betoniek-partner Stutech zijn tevens twee nieuwe studiegroepen ingesteld waarvoor, zo blijkt uit het aantal deelnemers, grote belangstelling is: autogene krimp en nabehandeling. Verder blijkt het aantal leden van de actieve vereniging sterk te groeien, met jaarlijks ruim 5%.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren