Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Kick-off Concrete Design Competition

23 oktober 2019

FORM-WORKS is het thema voor inzendingen voor de Concrete Design Competition 2019-2020. Woensdag 13 november is de kick-off tijdens de Betondag Student Experience in de Van Nelle fabriek te Rotterdam.

De prijsvraag daagt studenten van de richtingen architectuur, civiel en bouwtechniek uit om na te denken over innovatieve toepassingen van de vormvrijheid van beton. Het onderwerp is geheel vrij: of ze nu een maatschappelijk probleem willen aanspreken met een gebouw of een object, of een technische oplossing willen aandragen voor het effectiever maken van het industriële productieproces, dat is aan hen.

Studenten in Nederland wedijveren om een prijs van € 1.500, € 1.000 of € 750 in de wacht te slepen en een geheel verzorgde week naar Dublin voor een Internationale Concrete Design Master Class.

Siebe Bakker van bureaubakker geeft een workshop in het kader van de kick-off. In deze workshop komt het onderwerp van de Concrete Design Competition uitgebreid aan de orde. Aan de hand van projectvoorbeelden wordt het thema FORM-WORKS stevig neergezet. De deelnemers aan de workshop gaan samen op zoek naar mogelijke onderwerpen voor hun inzending.

De Concrete Design Competition heeft een tweejaarlijkse cyclus en wordt tegelijkertijd ook in Duitsland, België en Ierland georganiseerd. Winnaars worden per land bekend gemaakt en gaan gezamenlijk naar de workshop in Dublin.

Voor meer informatie over de prijsvraag: www.concretedesigncompetition.com

Meer informatie en aanmelden Betondag Student Experience http://www.betonexperience.nl/

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.
Webinar Monolietvloeren

In navolging op ons geslaagde webinar over betonmortel organiseren we op 18 febuari samen met het Betonhuis een webinar over monolietvloeren.

Meer lezen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren