Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Concrete Design Competition 2011/2012 van start

3 oktober 2011

Donderdag 6 oktober gaat de vijfde Concrete Design Competition van start. Deze competitie is een internationale ideeën- en ontwerpwedstrijd voor studenten in architectuur, bouwkunde, ontwerp en aanverwante disciplines. Het thema van de CDC 2011-2012 is Energy. Er is geen dwingend kader voorgeschreven, deelnemers worden uitgedaagd hun eigen fascinaties en ambities te kiezen en uit te werken. Dit kan variëren van voorwerpen, meubilair of andere huisvestingsdetails, complexe gebouwen tot infrastructurele ontwerpen.

Tijdpad en Jury

De competitie loopt van september tot mei 2012, in mei/juni 2012 komt de nationale jury bijeen voor de beoordeling van de inzendingen. Onder voorzitterschap van Laurens Jan ten Kate zullen de juryleden Olv Klijn, Michiel Haas, Tom Boschaert en Rogier van Nalta alle inzendingen beoordelen. De nationale winnaars worden uitgenodigd om eind augustus 2012 deel te nemen aan een internationale masterclass.

Start Concrete Design Competition

De officiële aftrap van de Concrete Design Competition vindt plaats op donderdag 6 oktober bij de TU Delft. 's Middags is er een programma voor alleen studenten. In het avondprogramma (ook toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden) treedt prof. Mark Burry op als keynote speaker.

Mark Burry is leider van het researchteam voor de voltooiing van de Sagrada Familia. In een boeiende presentatie zal hij ingaan op zijn architectuurresearch naar Gaudi's ontwerpen voor de Sagrada Familia.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren