Platform over technologie en uitvoering van beton

Concrefy is vijfde partner Betoniek

woe 28 nov 2018

Concrefy is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn derde partner. Concrefy ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Concrefy, voorheen bekend onder de naam B|A|S Research & Technology, is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in betontechnologie. Al ruim 40 jaar werken wij met passie aan oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. 

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren