Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Command Alkon is Partner Betoniek!

10 februari 2020

Command Alkon is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn elfde partner. Command Alkon ondersteunt met het partnerschap kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Command Alkon
Command Alkon ontwikkelt en implementeert al ruim 40 jaar slimme en innovatieve soft-­ en hardware oplossingen voor de betonindustrie en aanverwante sectoren.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerschappen kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren