Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Coen Smets is nieuwe Community Manager voor Cement en Betoniek

20 september 2022

Voor Cement en Betoniek is Coen Smets sinds begin september de nieuwe Community Manager. Hij volgt daarmee Marjolein Heijmans op.

Marjolein heeft in de afgelopen zes jaar dat ze de rol vervulde een stevig fundament gelegd met voor beide platformen een partnernetwerk om trots op te zijn. Nu heeft ze echter besloten de bouwwereld te verlaten en te kiezen voor een nieuwe rol als leerkracht in het basisonderwijs.

Coen is geen onbekende in de betonwereld. In 2012 werkte hij al eerder voor Aeneas Media, als eindredacteur voor Cement en Betoniek. Van 2013 tot 2017 werkte hij als technisch marketing adviseur voor het Cement&BetonCentrum (nu Betonhuis) en zat hij in beide redacties. Ook bouwde hij in die tijd aan het netwerk Tektoniek, het kennisnetwerk voor architectuur in beton. De afgelopen drie jaar werkte Coen als technisch commercieel adviseur bij Hi-Con Nederland, leverancier van onder meer slanke balkons in ultra-hogesterktebeton en gevelbekleding in gespoten glasvezelversterkt beton. Voor Betoniek schreef Coen een aantal blogs.

Coen: “Ik kijk ernaar uit om de kennisnetwerken Cement en Betoniek verder uit te bouwen samen met onze gewaardeerde (potentiële) partners. Het zijn prachtige kanalen om waardevolle kennis met elkaar te delen en elkaar te bereiken. Juist het spanningsveld tussen commerciële marketingcommunicatie en onafhankelijke vakkennis vind ik erg boeiend. En ik vind het leuk om weer meer te gaan schrijven!”

Ook partner worden?

Behalve dat je als partner het kennisnetwerk Cement en/of Betoniek ondersteunt, krijg je ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het tweejaarlijkse partneroverleg, flinke korting op abonnementen en exposure in het vakblad en online. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Coen Smets via c.smets@aeneas.nl of op 06-10 70 57 80.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren