Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Bilfinger is tiende partner Betoniek!

2 oktober 2019

Bilfinger is nu partner van Betoniek! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn tiende partner. Bilfinger ondersteunt met het partnership kennisdeling over betontechnologie en de uitvoering van de bouw.

Bilfinger Tebodin is een multidisciplinaire consultancy- en engineeringorganisatie met 1,600 medewerkers en 17 kantoren in 11 Europese landen, opgericht in 1945 in Den Haag. Wij leveren advies- en engineering services in een breed scala van industriële markten waaronder: chemie, pharma, voeding, energie en olie & gas. Bilfinger Tebodin is onderdeel van wereldwijd opererende ‘Industrial services provider’ Bilfinger SE.

Voor de ontwikkeling van de betontechnologie is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Betoniek daarbij al jaren een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de betonwereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Betoniek ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Betoniek-abonnementen en exposure in het vakblad en op Betoniek.nl. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren