Platform over technologie en uitvoering van beton

Betondag 2019 in Van Nelle Fabriek

vrij 15 feb 2019

Na 25 jaar De Doelen , verhuist de Betondag dit jaar naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Met de nieuwe locatie wordt een volgende stap gezet in een vernieuwingsproces waar de Betonvereniging in samenspraak met verschillende stakeholders aan begon. De datum: 14 november 2019.

Om de kracht van de Betondag ook voor de toekomst te garanderen, zette de Betonvereniging een vernieuwingsslag in. Naast inhoudelijke afstemming met exposanten- en bezoekers, werd vorig jaar al een nieuw stand- en cateringconcept geïntroduceerd. Het kennisevent kreeg daarmee niet alleen een programmatische verdieping, ook de beursvloer werd transparanter en er ontstond nog meer ruimte voor netwerkmomenten. Bovendien werd de aanmeldprocedure aangepast en werd de Betondag-app geïntroduceerd. Dat die vernieuwing zich door zou zetten, was al bekend; de keuze voor de Van Nelle Fabriek als nieuwe locatie past daar dan ook bij.

Aan de keuze voor de Van Nelle Fabriek is een uitgebreide selectieprocedure voorafgegaan. Maikel Jagroep, directeur van de Betonvereniging hierover: “De Betondag is al meer dan 60 jaar een evenement in Nederland. Die bijzondere positie willen we ook voor de komende jaren zeker stellen. Als kennis- en opleidingsinstituut beseffen we als geen ander dat vernieuwing een vereiste is om te kunnen overleven. Dat doen we jaarlijks met onze opleidingen en dus ook met onze seminars en congressen. De Betondag is daarbij als paradepaard voor de betonbranche een logische eerste stap. Met de vele vernieuwingen en de Van Nelle Fabriek als nieuwe locatie verwacht de Betonvereniging hier de ambities voor komende jaren te kunnen invullen.”

De keuze voor de Van Nelle Fabriek is daarbij toepasselijk. De nieuwe locatie is één van de bekendste voorbeelden van het nieuwe bouwen en de nieuwe zakelijke architectuur die in de twintiger jaren van de vorige eeuw in zwang raakten. Met heipalen van gewapend beton – destijds een Nederlandse primeur - en beton, staal en glas als belangrijkste bouwmaterialen, is het een fraaie locatie voor de Betondag 2019.

Bron: M. Franke

De Betondag 2019 zal worden georganiseerd in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam; een toepasselijke locatie met heipalen van gewapend beton – destijds een Nederlandse primeur - en beton, staal en glas als belangrijkste bouwmaterialen.

Reacties

Paul sanders - Beqwaam.nl 21 februari 2019 21:47

Mag iedereen op deze dag komen? Wij geven workshops in werken met beton.

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren