Log in
inloggen bij Betoniek
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Beton Event in teken van duurzaam en circulair beton

7 november 2023

Op 16 november organiseert de Betonvereniging het Beton Event, traditioneel op de derde donderdag van november. Het toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland wordt in 2023 voor de 65e keer gehouden.

'En route' naar duurzaam en circulair beton

Het thema van deze jaargang is 'En route' naar duurzaam en circulair beton. Het nieuwe thema zal de komende drie jaren centraal staan op het Beton Event. Hierbij worden de vier programmalijnen vanuit het ontwikkelprogramma Beton Reinvented, ingediend bij het Nationaal Groeifonds (NGF), aangehouden als subthema, te weten:

  • Ontwikkeling van nieuwe materialen
  • Adaptief en circulair ontwerpen, uitvragen en leveren
  • Levensduurverlenging en hergebruik van beton
  • Sociaal kapitaal: kennis en vaardigheden voor de nieuwe betonketen ontwikkelen en delen 

 

Cement en Betoniek kennisquiz

Cement en Betoniek zijn mediapartner van het Beton Event en aanwezig op stand 49. Om het belang van kennisuitwisseling te stimuleren, organiseren we een interactieve kennisquiz met het publiek. Deze vindt plaats op Experience Plein 2 om 15.00u. De jury bestaat uit auteurs van de rubrieken ‘De Jonge Constructeur’ in Cement en ‘Opleiding Betontechnologisch Adviseur (BTA)’ in Betoniek. Dit zijn: Lisa van Iperen (Pieters Bouwtechniek), Geert Hoogerwaard (IMd Raadgevende Ingenieurs), Felix Leenders (Van Hattum en Blankevoort) en Frank van Gerven (Volantis). In een paneldiscussie lichten zij de juiste antwoorden toe en delen zij hun ervaring met het overdragen van kennis. Ook vieren we dat Betoniek Vakblad 10 jaar bestaat!

 

Meld je aan

Het Beton Event is de plek waar professionals uit de beton(bouw)sector bedrijven bezoeken, elkaar ontmoeten, en deelnemen aan het congresprogramma. Tickets kunnen nog tot maandag 13 november worden aangeschaft via www.betonevent.nl.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren