Platform over technologie en uitvoering van beton

Zo mooi kan donker beton zijn
Henk Oude Kempers, Henk Oude Kempers

do 22 oktober 2015
artikel

Gebogen wanden en een maquette, beide in donker gekleurd schoonbeton. Dat zijn de kenmerkende elementen van het fraai vormgegeven nieuwe Waterliniemuseum bij Bunnik. Duidelijke ontwerpspecificaties en werkplannen, omvangrijke proefstorts en zorgvuldige afwerking leidden samen met vakmanschap van de aannemer tot het gewenste eindresultaat. On-Nederlands mooi, wordt wel gezegd. Auteur:Henk Oude Kempers Artikelenserie schoonbetonDit is het vierde artikel in een serie over de realisatie van schoonbeton. Eerder kwamen al aan bod de wijzigingen in CUR-Aanbeveling 100, de rol van de schoonbetoncoördinator en prefab schoonbeton. In deze vierde aflevering staan praktijkervaringen bij ter plaatse gestort schoonbeton centraal. Later wordt nog ingegaan op onder meer eisen aan betonmortelsamenstellingen en de eisen aan bekistingen.

Volledig
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld u
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Betoniek en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren